Generalni konzulat RS Celovec /Novice /
14.03.2014  

15. poletna šola Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani "Take the Best from East and West"

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani bo v letošnjem letu organizirala že 15. poletno šolo "Take the Best from East and West", ki bo potekala od 7. do 25. julija 2014.

Poletna šola je visoko kakovosten program v angleščini, ovrednoten z ECTS kreditnimi točkami (evropski sistem za  standardiziranje in medsebojno  priznavanje predmetov visokošolskega izobraževanja), namenjen slovenskim in tujim študentom s področja vseh ved in stopenj znanja. Poleg intenzivnega izobraževalnega procesa, se bodo udeleženci seznanili s slovensko zgodovino, gospodarskim in političnim sistemom, obiskali vodilna slovenska podjetja ter kulturne in naravne lepote Slovenije. Poletna šola je stičišče številnih kultur in mednarodnih perspektiv, kar udeleženci vsako leto izpostavijo kot edinstveno osebno izkušnjo.

V letu 2013 se je Poletne šole udeležilo več kot 500 študentov iz 39 držav, kar Poletno šolo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani uvršča med največje poletne šole s področja ekonomije in poslovnih ved.

Več informacij je na voljo na spletni strani http://www.ef.uni-lj.si/summerschool.