Generalni konzulat RS Celovec /Novice /
21.12.2020  

Informativni dnevi Univerze v Ljubljani 2021 in spletno svetovanje preko portala

Na spletni strani Univerze v Ljubljani (tukaj) so te dni objavili termine informativnih dni in spletnih predstavitev v letu 2021 ter informacijo o razpisanih prijavnih rokih za naslednje študijsko leto. 

Podatki o razpisanih študijskih programih, pogojih za vpis, razpisanih mestih in vpisu v višji letnik za študijsko leto 2021/2022 bodo predvidoma objavljeni v začetku februarja 2021 v razpisih za vpis na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS in na spletni strani Univerze v Ljubljani ter posameznih akademij in fakultet. 

Sodelavke Visokošolke prijavno informacijske službe bodo od naslednjega leta dalje na voljo dijakom tudi za spletno svetovanje o prijavno-sprejemnem postopku za dodiplomski študij. Svetovanje bo potekalo ob sredah od 13.00 do 14.30 ure. Potrebna je predhodna prijava na svetovanje preko portala osebnega in profesionalnega razvoja (POPR).

Za dodatne informacije so kandidatom za študij na voljo spodaj navedeni naslovi:

- Splošne informacije: study.info@uni-lj.si 

- Prijavno-vpisni postopek: admission@uni-lj.si  

- Priznavanje tujega srednješolskega izobraževanja: recognition@uni-lj.si    

- Priznavanje za vpis v magistrske in doktorske študijske programe: kontaktirate pooblaščeno osebo na izbrani fakulteti / akademiji

- Tehnična pomoč za izpolnjevanje prijave za vpis: ekc@gov.si

- Štipendiranje: info@sklad-skladi.si